BISE 10TH RESULT 2014 CLICK HERE

EDUCATOR JOBS IN PUNJAB ANNOUNCED. LIKE THIS PAGE TO GET DAILY UPDATES

Please Wait 10 Seconds... OR You CanSkip

NTS Test Preparation English Mcqs Paper

NTS Test Preparation English   Mcqs Paper

There is no use …….. going there at this time.
[A]
at
[B]
in
[C]
on
[D]
Off

2.
He complains ……. headache.
[A]
Of
[B]
Off
[C]
From
[D]
About

3.
They went to Agra ….. bus.
[A]
Of
[B]
In
[C]
By
[D]
From

4.
I am writing this essay…….blue ink .
[A]
In
[B]
With
[C]
From
[D]
On

5.
She has three children……her first husband.
[A]
Of
[B]
In
[C]
By
[D]
From

6.
He congratulated you……your promotion.
[A]
In
[B]
On
[C]
of
[D]
for

7.
She jumped……the river.
[A]
on
[B]
in
[C]
into
[D]
to

8.
The jug is fill…..milk.
[A]
of
[B]
with
[C]
in
[D]
upon

9.
My wife is good……. French.
[A]
in
[B]
on
[C]
with
[D]
at
10.
I am fond ……. reading novel
[A]
of
[B]
by
[C]
on
[D]
with

11.
She is gifted …… common sense
[A]
on
[B]
by
[C]
with
[D]
over

12.
Sheela burst……..the room when Mohini was writing a letter
[A]
on
[B]
in
[C]
of
[D]
out

13.
The players have gone …….. the playground
[A]
in
[B]
over
[C]
with
[D]
to

14.
He has not met his mother ………. long
[A]
for
[B]
with
[C]
since
[D]
by

15.
The land was divided …….. the two sisters
[A]
among
[B]
between
[C]
with
[D]
for

16.
The terrorist shot the policeman ………. his gun
[A]
by
[B]
for
[C]
with
[D]
in

17.
Compare Gandhi ………. Karl Marx
[A]
to
[B]
with
[C]
over
[D]
in

18.
Janardhan was appointed ……….. the post of section officer
[A]
to
[B]
on
[C]
with
[D]
for

19.
My Mother-in-law is blind ……….. one eye.
[A]
from
[B]
in
[C]
on
[D]
of

20.
He prevented me …… going to the school
[A]
from
[B]
for
[C]
with
[D]
on

 

Answers
1 [D]
2 [A]
3 [C]
4 [A]
5 [C]
6 [C]
7 [C]
8 [A]
9 [D]
10[A]
11[C]
12[B]
13[D]
14[A]
15[B]
16[C]
17[B]
18[A]
19[D]
20[A]

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Download Free WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Premium Free WordPress Themes and Free Premium WordPress Themes